uk
У Вас 0 товар(ів) у кошику
Сума
0.00 грн.

Мульти-радіальні нарізи Sabatti

Мульті-радіальні нарізи (MRR) - це особливий тип нарізування каналу ствола, який на відміну від звичайного нарізування не має гострих країв. Такий вид нарізів утворюється за допомогою нарізання двох різних почергово нанесених радіусів. Незважаючи на те, що це не полігональні нарізи, вони все ще дуже схожі за зовнішнім виглядом і продуктивністю. Sabatti були піонером у виготовленні Мульти-радіальних нарізів кілька років тому. Таким чином, це відносно нова концепція, але вона, здається, набуває популярності. Sabatti пропонує все більше і більше гвинтівок з таким нарізним малюнком. За словами Sabatti, нове нарізування має ряд переваг порівняно з традиційними. Це призводить до меншого пошкодження самого ствола та дозволяє легше чистити його.
На відміну від звичайного нарізування, в MRR не утворюється пошкодження (канавки) на поверхні кулі, а лише стискає кулю, щоб заповнити геометрію ствола. Результат цього є найкраще ущільнення кулі з нарізами (MRR) з меншим проривом газу повз кулю по нарізах. Останнє дозволяє отримати на 12% більшу швидкість на виході кулі зі ствола. MRR також має кращий дизайн частини горла (корони), де куля «зривається» з нарізів ствола. Таким чином, з більшою швидкістю, меншою деформацією кулі та кращою геометрією горловини (корони) ми отримуємо вищу стабільність та точність гвинтівки. MRR від Sabatti також добре формується під час виготовлення ствола методом холодного кування. Існує ще одна цікава заява виробника, яку ми цитуємо: "Стрільці можуть покращити продуктивність мульти-радіального ствола, просто чистячи його абразивними пастами, не боячись руйнувати нарізи та «корону», як це може відбутись з традиційним нарізами.

Чотири Сезони

Зброя, набої та все для полювання. Великий асортимент товару від відомих виробників та найнижчі ціни за гарантовану якість! Акції та знижки для наших постійних клієнтів!

Контакти

  • Магазин "Чотири Cезони" та адміністрація
  • 050 376 70 79 | 032 242 24 34
  • lvivgun@gmail.com (пошта для клієнтів)
  • Україна, 79024. м. Львів, вул. Промислова, 53
  • Пн - Пт - 10:00-19:00 | Сб - 10:00-16:00 | Нд - Зачинено