Опис товару
Виробник: | Victorinox |
Довжина леза: | 230 мм. |
Матеріал леза: | X50CrMoV15 |
Твердість сталі HRC: | 55-56 |
Країна: | Швейцарія |
Прекрасний зразок робочого ножа для обвалювання м'яса для шеф-кухаря або професійного м'ясника від швейцарського бренду Victorinox. Розробленоий в ергономічному дизайні з високоякісних і довговічних матеріалів. Рукоятка виготовлена з чорного матового поліпропілену Fibrox. Клинок виконаний з високоякісної нержавіючої сталі.
Серія: "Fibrox"
Рекомендації по експлуатації:
Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. Виробники ножів рекомендують мити ножі вручну.
Після використання ножі рекомендовано вимити вручну і висушити, в іншому випадку леза ножів можуть потемніти. У разі якщо з'явилися невеликі зміни відтінку сталі або плями на лезі - використовуйте для очищення тільки м'які засоби, які не містять хлор або абразиви.
Ножі найкраще зберігати окремо від решти посуду, це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки і полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі в традиційному висувному кухонному ящику). Найкраще їх тримати в спеціальній підставці або на магнітному тримачі.
Кухонні ножі не призначені для різання і рубки м'яса, птиці та риби з великою кісткою, а також заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі).
Ножі не потрібно гнути та не використовувати для відкривання пивних пляшок або консервів.
Не рекомендується різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).
При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.